Είμαι επαγγελματίας coach και υποστηρίζω άτομα και ομάδες που επιθυμούν να βελτιώσουν την επαγγελματική και προσωπική τους ζωή. Απευθύνομαι σ’ εκείνους που αντιμετωπίζουν προκλήσεις, είναι σε μεταβατική περίοδο, σκέφτονται να προβούν σε αλλαγές αλλά διστάζουν, αναζητούν μια νέα κατεύθυνση, επιζητούν μια πιο ισορροπημένη ζωή, ώστε να ξεκλειδώσουν το δυναμικό τους, να κινηθούν γρηγορότερα προς το προσωπικό τους στόχο με το δικό τους μοναδικό τρόπο.

Πιστεύω πως η προσωπική ανάπτυξη είναι σημαντική ατομική μας υπόθεση και μέσω αυτής οδηγούμαστε στην πληρότητα και αντιμετωπίζουμε την κάθε πρόκληση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Έχω εργαστεί/συνεργαστεί με μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες στην Ελλάδα και το εξωτερικό αλλά και με μικρές οικογενειακές & ατομικές επιχειρήσεις. Μέσα από την δική μου προσωπική αναζήτηση, τον εθελοντισμό, το ενδιαφέρον και την αγάπη μου για τον συνάνθρωπο, το coaching ήταν η φυσική μου εξέλιξη. Ασχολούμαι από το 2009 συστηματικά με το coaching, την αυτοβελτίωση και την αυτογνωσία.

Είμαι πιστοποιημένη Professional Certified Coach (PCC), με πάνω από 500 ώρες εμπειρίας,  από τον Διεθνή Οργανισμό Coaching(ICF), Erickson Certified Professional Coach, εκπαιδεύτρια, NLP Master Practitioner  και Team Coach. Επίσης διαθέτω πτυχίο Ηλεκτρολόγου Μηχανικού, μεταπτυχιακές σπουδές σε Μεταφορά Δεδομένων και σε Τεχνοοικονομικά Συστήματα. 

Έιμαι μέλος του  Διεθνή Οργανισμό Coaching (ICF) & του Ευρωπαικού EMCC, συμμετέχω στις δράσεις, στις επιτροπές τους και υπήρξα μέλος του Δ.Σ. του ICF Greece Charter Chapter το 2018. Είμαι πρόεδρος και ιδρύτρικό μέλος του Agora Online Toastmasters Club, εθελόντρια του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, εκπαιδεύτρια του ERC και υπήρξα βαθμοφόρος Πρόσκοπος. Επίσης παρέχω εθελοντικά τις υπηρεσίες της σε ΜΚΟ και σε ομάδες υλοποίησης Κοινωνικών Έργων.

Είμαι εκπρόσωπος (Business Partner) της Erickson Coaching International στην Ελλάδα από το 2018.